Κατασκευή δικτύωσης WiFi μικρών και μεγάλων χώρων.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει δικτύωση(ενσύρματη ή ασύρματη wifi) μικρών και μεγάλων χώρων και σε μεγάλες αποστάσεις με απόλυτη γνώση του αντικειμένου βάσει των πολλών χρόνων που ασχολούμαστε με το είδος και του πλέον καταλληλότερου εξοπλισμού που διαθέτουμε.


Έχοντας υλοποιήσει πολλά έργα wifi hotspots σε κέντρα εστιάσεων, καφετεριών, beach bar, ξενοδοχειακών μονάδων, εστιατορίων και άλλων υπαίθριων εγκαταστάσεων είμαστε σε θέση να λύσουμε κάθε πρόβλημα σύνδεσης στο ίντερνετ για την επιχείρηση αλλά και τον ιδιώτη.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

Σχεδιασμό Εσωτερικών ασύρματων δικτύων με τον βασικό μόνο ενσύρματο σκελετό (backbone).
Επέκταση του ήδη υπάρχοντος ενσύρματου δικτύου που διαθέτετε με ασύρματους σταθμούς.
Έλεγχος και μελέτη του υπάρχοντος ασύρματου σας δικτύου για να εντοπιστούν πιθανά «κενά» ασφαλείας στο δίκτυο σας.
Ασύρματες ζεύξεις δύο ή περισσοτέρων σημείων με οπτική επαφή μέχρι και 40 Km.


Τα Wifi Hotspots που μπορούμε να κατασκευάσουμε για το χώρο ενδιαφέροντος ε είναι βασισμένα σε κανόνες ασφάλειας πρόσβασης και δίνουν δυνατότητες φιλτραρίσματος τοποθεσιών, προστασίας από ιούς και πιο συγκεκριμένα:

Captive Portal
Firewall
Antivirus
Web Proxy
Web Filtering
Load Balancing – Traffic Shape

Εξασφαλίζοντας στην επιχείρηση σας την ορθή και ομαλή χρήση της σύνδεσης Internet που παρέχετε στους πελάτες σας.

Επικοινωνία
Αθήνα - Αχαρναί
Email: apa02gr@yahoo.gr

Phone: (+30) 6955-603531
Εφαρμογές Android
Η τεχνογνωσία μας σε θέματα εφαρμογών (τηλεχειρισμοί, συστήματα ασφαλείας, δίκτυα αισθητήρων κ.α.) που υποστηρίζονται πλήρως από εφαρμογές σε κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android.
Βάση της εμπειρίας που διαθέτουμε σε εφαρμογές Android που καλύπτουν την πλειονότητα των αναγκών διαχείρισης, ελέγχου και παραμετροποίησης συστημάτων μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.
Επιπλέον, αναπτύσεται τεχνογνωσία σε ειδικές εφαρμογές προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη.
Περισσότερα εδώ.
Συνεργάτες
CINTERION is the key player in cellular machine-to-machine (M2M) communication. It is a reliable partner with a long track record of high quality products and comprehensive industry know-how.
With the broadest product portfolio from GSM to HSPA CINTERION delivers reliable communication for fields like automotive, metering, e-health, e-payment, industrial computing, remote maintenance & control and environmental monitoring.

More...[PDF]